Google My Business

Google My Business är ett perfekt och effektivt sätt att få ut ditt företag online. Med det här verktyget kan du även lägga till platsen för ditt företag på Google maps.

Det låter dig också skapa och publicera anpassat innehåll på kartan, som text, bilder, videor eller recensioner.

Du kan också använda den för att svara på recensioner som har lämnats av kunder. Ditt företag kan också få kontakt med andra personer i ditt område som är intresserade av dina tjänster genom appen eller webbplatsen.

Google my business kommer hjälpa dig med

Enkelt

En Google My Business-profil är mycket enkel för användaren att integrera med, förutsatt att den är korrekt utförd. Det är ett väldigt direkt tillvägagångssätt för att nå ut till kunder och bevara deras syfte, vilket är precis så du vill presentera information gentemot användare. 

Synlig

Att företag finns på Google bör benämnas som viktigt, att däremot inte synas tidigt bland sökresultaten är helt andra kalibrerare. Med en GMB-profil finns inte synligt tydligt bland både sökresultat och på kartan. Inte nog med att ni bara syns utan ni får en möjlighet att presentera väsentlig information till alla användare som korsar vägar med er profil. 

Professionellt

Det går inte att undvika det faktum att Google är en seriositetsstämpel, finns inte synliga med Google My Business så stärker det är verksamhet och företaget framstår allt mer professionellt. Seriositet har på senare tid blivit en avgörande faktor hos användare på internet, vi som konsumenter väljer endast företag vi känner att vi kan lita på och en My Business-profil kan definitivt vara en avgörande faktor i det valet!

Kontakta oss så hjälper vi er

Klicka nedan och boka ett möte med en specialist!

Translate »