Hemsida -
E-butik

I den digitala världen pratar man om att hemsidan är ansiktet utåt för ett bolag. Med tanke på hur digitaliserade vi har blivit så är det ett självklarhet att varje företag ska ha en hemsida, för annars hur ska någon se eran affärsidé eller helt enkelt köpa eran produkt eller tjänst.
Hemsida är som en visitkort fast med MYCKET mer innehåll. Din hemsida kommer vara som en försäljare som jobbar dygnet runt, se det som en investering som hjälper er till en ökad försäljning.

Redo att synas på den digitala världen?

Wordpress

Över 40% av alla hemsidor som finns runt om i världen använder WordPress. Det gör WordPress ledande i världen.

Elementor

Elementor är en sidobyggare som erbjuder alla möjligheter för att få din sida som man önskar.

woocommerce

Vill du börja sälja på nätet? Woocommerce är världsledande inom e-handel.

Shopify

Har du funderat på börja med dropshipping? Då är Shopify det rätta programmet.

En hemsida är det ultimata verktyget för att ni ska kunna visa upp ert företag och skapa ett professionellt och seriöst intryck.

Trovärdighet är en av byggstenarna i ett företag och därför är det viktigt att hemsidan visar hur trovärdiga ni faktiskt är.

För många kunder är hemsidan det första intrycket man får av ett företag, därför är det viktigt att vara på möjligheten.

För att ni som företag ska kunna nå ut till era kunder och erbjuda tjänster på ett smidigt sätt är en hemsida det bästa verktyget. 

På hemsidan har kunderna möjlighet att få information om är som företag, vad ni erbjuder och ta kontakt med er. På så sätt lämnar ni också utrymme för nya affärsmöjligheter att äga rum. 

Er hemsida kommer aldrig att sova, vilket betyder att den marknadsför är utan att ni behöver lyfta ett finger.

Tre Anledningarna till att du som företagare ska ha en hemsida är många

TROVÄRDIGHET

PROFESSIONALITET

TILLGÄNGLIGHET

WORDPRESS

WordPress är en CMS - Content Management System med öppen källkod som ger oss möjligheten att bygga webbsidan exakt hur man vill. 43 % av alla hemsidor i världen använder WordPress, från hobbybloggare till den största nyhetssajten online. Det gör WordPress till världens största CMS.
Med grymma tillägg som du man ladda ner eller sidobyggare som t.ex Elementor som världsledande sidobyggaren har du fullständig frihet att bygga den webbplats du vill ha.

WOOCOMMERCE

WooCommerce är ett tillägg i WordPress som ger dig möjligheten att sälja produkter och tjänster direkt på din WordPress hemsida. Om du vill sälja produkter eller tjänster är WooCommerce WordPress något för dig. Med WooCommerce kan du hantera och uppdatera dina tjänster och produkter väldigt enkelt.

Elementor

Elementor sidbyggare är en WordPress sidbyggare som används av över 5 miljoner användare. Detta verktyg låter oss styra designen över hela din WordPress hemsida på ett sätt som inte är möjligt med bara ett WordPress-tema. Med hjälp av Elementor kan du i princip välja exakt utseendet på alla undersidor, blogginlägg, sidhuvuden, sidfötter.


Shopify

Shopify är en komplett E-handelsplattform som hjälper dig att starta din e-butik från start till försäljning. Shopify är helt molnbaserat och har ett eget webbhotell, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för mjukvara och webbserveruppgraderingar och underhåll. Du får mer flexibilitet - så länge du har en internetanslutning kan du komma åt och driva ditt företag när som helst och var som helst.
Translate »