Hemsida - Webbutik

Hemsida -
Webbutik

Inom den digitala världen brukar man säga att hemsidan är ansiktet utåt.
Se nu till att ni kontakta oss och få proffesionellt hjälp.

Varje företag ska ha en hemsida, hur ska folk annars kunna se er affärsidé, komma i kontakt eller rent av handla från er? Det är ett digitalt visitkort men med mycket mer innehåll. Sociala medier är jättebra som komplement till en hemsida, men det ska verkligen inte ses som en god ersättare. Se er hemsida som en bra försäljare, en investering som hjälper er att uppnå fler konverteringar.

En hemsida är det ultimata verktyget för att ni ska kunna visa upp ert företag och skapa ett professionellt och seriöst intryck.

Trovärdighet är en av byggstenarna i ett företag och därför är det viktigt att er hemsida visar på hur trovärdiga ni faktiskt är.

För många kunder är hemsidan det första intrycket man får av ett företag, därför är det viktigt att ta vara på den möjligheten.

För att ni som företag ska kunna nå ut till era kunder och erbjuda era tjänster på smidigast sätt är en hemsida det bästa verktyget. 

På hemsidan har kunderna möjlighet att få information om er som företag, vad ni erbjuder och ta kontakt med er. På så sätt lämnar ni också utrymme för nya affärsmöjligheter att äga rum. 

Er hemsida kommer aldrig att sova, vilket betyder att den marknadsför er utan att ni behöver lyfta ett finger.

TROVÄRDIGHET

PROFESSIONALITET

TILLGÄNGLIGHET

WordPress är programvara med öppen källkod som du kan använda för att skapa en vacker webbplats, blogg eller app.

Vackra teman, kraftfulla funktioner och full frihet att bygga den webbplats du vill ha. WordPress är på en och samma gång både gratis och ovärderligt.

De bästa förlitar sig på det
43 % av webben använder WordPress, allt från hobbybloggar till de största webbplatserna för nyheter på nätet.

Elementor sidobyggare är en WordPress sidobyggare som används av mer än 5 miljoner användare. Detta verktyg låter dig styra utformningen av de flesta delar av din WordPress-webbplats, på ett sätt som inte kan uppnås när du bara använder ett WordPress tema. Naturligtvis kan du styra utseendet genom att installera ett tema på WordPress men då finns det många begränsningar. Med sidobyggare elementor kan du i princip välja utseendet på alla dina undersidor, blogginlägg, sidhuvud, sidofoten

WooCommerce är ett plugin som både är enkel att använda och har många fördelar. Med WooCommerce plugin kan du sälja produkter och tjänster direkt på din WordPress hemsida. Och det allra bästa av allt är att du inte behöver betala någonting för att installera WooCommerce plugin.

Shopify är en komplett handelsplattform som hjälper dig att starta, utveckla och driva ett företag.

Skapa och anpassa en webbshop

Sälj på webben, på mobilen, i sociala medier, på online-marknadsplatser, i fysiska butiker, popup-butiker med mera

Hantera produkter, lager, betalningar och leveranser

Shopify är helt molnbaserat och har ett eget webbhotell, vilket innebär att du slipper oroa dig för uppgraderingar och underhåll av mjukvara och webbservrar. Du får mer flexibilitet – du kommer åt och kan driva ditt företag var du än befinner dig, förutsatt att du har en internetuppkoppling.

Translate »